• 9.385.383 stemmen

Yin! Yang! Yo!

Yin! Yang! Yo! seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Yin! Yang! Yo!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Yin! Yang! Yo!.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Yin! Yang! Yo! (Seizoen 2) dateert van 2008.

Yin! Yang! Yo! Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Yin! Yang! Yo!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Yin! Yang! Yo! seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Yin! Yang! Yo! Serie Informatie

Yin! Yang! Yo! is een Animatie / Actie-serie uit 2006-2009. Geregisseerd door Ted Collyer met onder meer de acteurs Novie Edwards, Stephanie Morgenstern en Kathy Najimy .

Maak kennis met de tweeling Yin en Yang en hun strijd voor vrede en rechtvaardigheid, in een rare wereld vol magie, monsters en mysterieuze figuren. Als de grappige Yin en Yang elkaar niet in de haren vliegen, vechten ze samen tegen het kwaad. Met een eeuwenoude ninjatechniek, geleerd van de wijze oude panda meester Yo, nemen ze het op tegen enge slechterikken. Kijk hoe Yin en Yang hun vijanden te grazen nemen terwijl ze worstelen met hun huiswerk en andere tienerproblemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.