• 9.385.005 stemmen

Spy/Master

Spy/Master seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Spy/Master? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Spy/Master.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Spy/Master (Seizoen 1) dateert van 2023.

Spy/Master Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Spy/Master? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Spy/Master seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Spy/Master Serie Informatie

Spy/Master is een Drama / Thriller-serie uit 2023. Geregisseerd door Christopher Smith met onder meer de acteurs Ana Ularu, Svenja Jung en Parker Sawyers .

Spy/Master speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog en beslaat een week uit het leven van Victor Godeanu, de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Godeanu is echter ook een geheim agent voor de KGB en moet aan Roemenië en Ceaușescu ontsnappen voordat zijn dekmantel wordt verbroken. Met slechts één kans om in leven te blijven, gebruikt hij een diplomatieke reis naar Duitsland als springplank naar de Verenigde Staten. Geholpen door een undercover Stasi-agent en voormalige vlam, en een opkomende CIA-agent, moet Godeanu de KGB en de spionnen van zijn eigen land ontwijken, zich er volledig van bewust dat zijn afvalligheid zijn gezin in levensgevaar brengt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,53 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.