• 9.384.777 stemmen

No Escape

No Escape seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie No Escape? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van No Escape.

Het laatste bij ons bekende seizoen van No Escape (Seizoen 1) dateert van 2023.

No Escape Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van No Escape? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over No Escape seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

No Escape Serie Informatie

No Escape is een Drama / Thriller-serie uit 2023. Geregisseerd door Hans Herbots

De beste vriendinnen Lana en Kitty zijn op de vlucht voor hun leven in het Verenigd Koninkrijk. Samen vinden ze onderdak op een romantisch jacht, 'The Blue' genaamd, bemand door een groep raadselachtige mensen die door Zuidoost-Azië varen. Maar de jacht herbergt duistere geheimen en het paradijs dat de meisjes dachten te hebben gevonden, verandert in een nachtmerrie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,10 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.