• 9.385.360 stemmen

Doctor Lawyer

Doctor Lawyer seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Doctor Lawyer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Doctor Lawyer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Doctor Lawyer (Seizoen 1) dateert van 2022.

Doctor Lawyer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Doctor Lawyer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doctor Lawyer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Doctor Lawyer Serie Informatie

Doctor Lawyer is een Misdaad / Thriller-serie uit 2022. Geregisseerd door Lee Yong-seok met onder meer de acteurs So Ji-sub, Shin Sung-rok en Im Soo-hyang .

Han Yi-han was een topchirurg. Hij studeerde af aan de beste medische school in Zuid-Korea en specialiseerde zich in twee afdelingen: algemene chirurgie en cardiothoracale chirurgie. Maar als het mis gaat bij een operatie en de patiënt sterft wordt zijn medische vergunning ingetrokken. Vier jaar later werkt Han Yi-han als advocaat, gespecialiseerd in medische geschillen. Daarnaast probeert hij de waarheid achter de dood van zijn voormalige patiënt te achterhalen. Voor zijn processen verdedigt Han Yi-han slachtoffers en probeert hij degenen te straffen die medische wanpraktijken en nalatigheid begaan.