Tooth Pari: When Love Bites seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Tooth Pari: When Love Bites? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tooth Pari: When Love Bites.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tooth Pari: When Love Bites (Seizoen 1) dateert van 2023.
Tooth Pari: When Love Bites Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Tooth Pari: When Love Bites? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tooth Pari: When Love Bites seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tooth Pari: When Love Bites Serie Informatie
Tooth Pari: When Love Bites is een Komedie / Fantasy-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Tanya Maniktala, Shantanu Maheshwari en Saswata Chatterjee .
Rumi is een rebelse vrouwelijke vampier met een gebroken tand. Ze ontmoet Roy, een verlegen tandarts in Calcutta en valt voor hem. Maar heeft die combinatie van menselijke en mystieke krachten wel kans op slagen? Ze wordt achtervolgd door agent Kartik die de mysterieuze zaken waar Rumi bij betrokken is wil onderzoeken. Het blijkt ook dat Roy een zeldzame bloedgroep heeft en dat wekt interesse bij de andere vampiers. Wanneer een vampier wordt gedood zint Rumi op wraak. Roy worstelt met zijn gevoelens voor Rumi die nadenkt over verdriet, liefde en het verlies van haar verleden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.