Criminal Minds: Beyond Borders seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Criminal Minds: Beyond Borders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Criminal Minds: Beyond Borders.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Criminal Minds: Beyond Borders (Seizoen 2) dateert van 2017.
Criminal Minds: Beyond Borders Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Criminal Minds: Beyond Borders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Criminal Minds: Beyond Borders seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Criminal Minds: Beyond Borders Serie Informatie
Criminal Minds: Beyond Borders is een Misdaad / Drama-serie uit 2016-2017. Geregisseerd door Alec Smight met onder meer de acteurs Gary Sinise, Daniel Henney en Tyler James Williams .
De International Response Unit wordt geleid door Jack Garrett, een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit de slimme antropoloog Clara Seger die al veel heeft gereisd, de heldhaftige voormalig militair Matthew Simmons, de briljante technische analist Russ ‘Monty’ Montgomery die meestal bij de betrokken families in Amerika blijft, en de onverschrokken patholoog-anatoom Mae Jarvis. Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om misdaden in het buitenland op te lossen en voor de veiligheid van Amerikanen buiten de grenzen te zorgen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.