• 9.384.766 stemmen

Dam

Dam seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dam? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dam.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dam (Seizoen 2) dateert van 2023.

Dam Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dam? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dam seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dam Serie Informatie

Dam is een Horror / Thriller-serie uit 2021-2023. met onder meer de acteurs Lea Vivier, Natasha Loring en Natasha Loring .

Het verhaal speelt zich af in een boerengemeenschap in Oost-Kaap. Yola keert uit Chili terug naar het huis uit haar jeugd voor de begrafenis van haar vader. Ze ziet er tegenop om terug te zijn en wil dan ook zo snel mogelijk weer vertrekken, tot ze Themba ontmoet, een knappe vreemdeling die de stad binnenkomt. Yola ontdekt dat haar vader haar de boerderij heeft nagelaten, maar die wil ze het liefst overdragen aan haar zus Sienna en tante Dora. Een bepaling in zijn testament verhindert dit echter. Weldra wordt ze in het huis gekweld door de geesten uit haar verleden. Of spookt het alleen in haar hoofd?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.