Angel City seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Angel City? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Angel City.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Angel City (Seizoen 1) dateert van 2023.
Angel City Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Angel City? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Angel City seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Angel City Serie Informatie
Angel City is een Documentaire-serie uit 2023. Geregisseerd door Arlene Nelson met onder meer de acteurs Natalie Portman en Jennifer Garner .
Angel City is een aangrijpende docuserie die een kijkje achter de schermen neemt en het veld betreedt van Angel City Football Club, het baanbrekende professionele damesvoetbalteam uit Los Angeles. Het ontstaan en het eerste seizoen in 2022 van het door vrouwen opgerichte en geleide team komen uitgebreid aan bod. De serie laat de passie en het doorzettingsvermogen zien die nodig zijn om een franchise vanaf nul op te bouwen en om een gedurfd pad te betreden in de wereld van professionele sporten.