• 9.385.098 stemmen

MPower

MPower seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie MPower? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van MPower.

Het laatste bij ons bekende seizoen van MPower (Seizoen 1) dateert van 2023.

MPower Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van MPower? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over MPower seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

MPower Serie Informatie

MPower is een Documentaire-serie uit 2023. Geregisseerd door Quinn Wilson

Van Carol Danvers en Wanda Maximoff tot de vrouwen van Wakanda en The Guardians of the Galaxy onthult 'MPower" de reizen van deze personages. Van hun ontstaan in Marvel Comics tot het Marvel Cinematic Universe en daar voorbij. Archiefbeelden, fantasierijke animatie en openhartige interviews laten samen zien hoe deze personages, en de vrouwen achter hun succes, fans over de hele wereld hebben gemaakt.