Rough Diamonds seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rough Diamonds? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rough Diamonds.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rough Diamonds (Seizoen 1) dateert van 2023.
Rough Diamonds Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rough Diamonds? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rough Diamonds seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rough Diamonds Serie Informatie
Rough Diamonds is een Misdaad / Thriller-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Casper Knopf, Kevin Janssens en Marie Vinck .
Noah Wolfson keert terug naar Antwerpen nadat hij jaren geleden zijn familie en de ultraorthodoxe Joodse manier van leven de rug heeft toegekeerd. Hij ontdekt dat zijn broer het eens zo machtige familiebedrijf in de problemen heeft gebracht door diamanten te verhandelen met schimmige partners. Ondanks de gespannen relatie met zijn ouders, broer en zus, probeert Noah de zaak te redden en de eer van de familie te herstellen. Het is de start van een lawine aan problemen die de familie tegen wil en dank de criminele onderwereld inzuigt. Bovendien worstelt Noah met de orthodoxe manier van leven en is de ooit zo eendrachtige en machtige familie Wolfson compleet verdeeld over zijn terugkeer en over de toekomst van hun diamantbedrijf.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 59 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.