• 9.384.392 stemmen

School Spirits

School Spirits seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie School Spirits? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van School Spirits.

Het laatste bij ons bekende seizoen van School Spirits (Seizoen 3) dateert van 2026.

School Spirits Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van School Spirits? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over School Spirits seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

School Spirits Serie Informatie

School Spirits is een Drama-serie uit 2023-2026. Geregisseerd door Hannah Macpherson met onder meer de acteurs Peyton List, Kristian Flores en Spencer MacPherson .

De middelbare school kan aanvoelen als een eeuwigheid. Voor sommige studenten op Split River High...is het dat letterlijk. Maddie, een 16-jarig meisje dat pas is overleden, zit gevangen in een leven na de dood op haar middelbare school. Ze ontdekt dat ze vastzit samen met degenen die de afgelopen 100 jaar ook in de school zijn gestorven. Om een of andere reden is zij de enige die nog kan communiceren met de levenden en ze gebruikt haar nieuwe gaven om haar eigen moord te helpen onderzoeken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,31 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.