My Kind of Country seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie My Kind of Country? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van My Kind of Country.
Het laatste bij ons bekende seizoen van My Kind of Country (Seizoen 1) dateert van 2023.
My Kind of Country Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van My Kind of Country? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over My Kind of Country seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
My Kind of Country Serie Informatie
My Kind of Country is een Reality / Muziek-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Jimmie Allen, Mickey Guyton en Orville Peck .
Competitieserie die barrières in de countrymuziek doorbreekt door een buitengewone kans te bieden aan diverse innovatieve artiesten van over de hele wereld. Scouts Allen, Guyton en Peck kiezen elk met de hand een selectie van uitzonderlijke opkomende artiesten en nodigen ze uit in het huis van countrymuziek in Nashville, Tennessee, om hun unieke geluid te laten horen. De winnaar van de wedstrijd ontvangt een grote prijs van Apple Music en krijgt ongekende ondersteuning en bekendheid op het platform.