Beyond Paradise seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Beyond Paradise? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Beyond Paradise.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Beyond Paradise (Seizoen 3) dateert van 2024.
Beyond Paradise Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Beyond Paradise? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beyond Paradise seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Beyond Paradise Serie Informatie
Beyond Paradise is een Drama / Misdaad-serie uit 2023-2025. Geregisseerd door Sandy Johnson met onder meer de acteurs Kris Marshall, Sally Bretton en Dylan Llewellyn .
Inspecteur Humphrey Goodman keert terug uit de Caraïben om samen met zijn verloofde Martha Lloyd een nieuw leven te gaan leiden in de idylle van het Britse platteland. Op zoek naar een rustiger leven, weg van de stress van de grote stad, heeft Humphrey een baan aangenomen als rechercheur in de geboorteplaats van Martha. Ze ontdekken echter al snel dat het plattelandsleven allesbehalve vredig is en dat het stadje verrassend hoge misdaadcijfers heeft. Humphrey krijgt zodoende weer te maken met tal van uitdagende zaken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,20 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.