Saiai seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Saiai? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Saiai.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Saiai (Seizoen 1) dateert van 2021.
Saiai Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Saiai? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Saiai seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Saiai Serie Informatie
Saiai is een Misdaad / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Murao Yoshiaki met onder meer de acteurs Ayame Misaki, Yoshi Sakou en Rie Minemura .
Een liefdesverhaal rond Rio Sanada, een zakenvrouw die plotseling een belangrijke kroongetuige werd in een moordzaak, een detective die Rio's eerste liefde is en probeert de waarheid van de zaak te achterhalen en een advocaat die Rio met alle middelen wil beschermen. In 2006 vond een verdwijning plaats in een vredig stadje waar Rio opgroeide. Vijftien jaar later verschijnt de betrokkene bij de zaak voor de ogen van Rio, die nu een vooraanstaande zakenvrouw is geworden. Hierdoor herinnert Rio zich plotseling de gebeurtenissen die in haar geheugen verzegeld hadden moeten blijven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.