Unlock My Boss seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Unlock My Boss? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Unlock My Boss.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Unlock My Boss (Seizoen 1) dateert van 2022.
Unlock My Boss Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Unlock My Boss? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Unlock My Boss seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Unlock My Boss Serie Informatie
Unlock My Boss is een Komedie / Fantasy-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Lee Cheol-ha met onder meer de acteurs Park Sung-woong, Seo Eun-soo en Lee Sang-hee .
Kim Seon-ju is de oprichter en directeur van een groot IT-bedrijf. Opgejaagd door een onbekende moordenaar, wordt Seon-ju het ongelukkige slachtoffer van een zinloze moord. Maar in plaats van dit leven te verlaten, neemt de geest van Seon-ju zijn intrek in zijn smartphone. Het apparaat wordt gevonden door Park In-seong, die op zoek is naar een baan. Seon-ju maakt gebruik van de situatie en biedt In-seong geld aan om tijdelijk zijn rol als directeur over te nemen en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor zijn dood. Zullen de twee in het geheim kunnen samenwerken?