Perfect Match seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Perfect Match? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Perfect Match.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Perfect Match (Seizoen 3) dateert van 2025.
Perfect Match Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Perfect Match? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Perfect Match seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Perfect Match Serie Informatie
Perfect Match is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2023-2025. met onder meer de acteurs Nick Lachey, Dom Gabriel en Vanessa Lachey .
Deze show brengt de beroemste vrijgezelle sterren van de realityseries van Netflix ('Love Is Blind', 'The Ultimatum', 'Too Hot to Handle', 'The Mole', 'Selling Tampa', 'The Circle', 'Twentysomethings: Austin' en 'Sexy Beasts') bij elkaar in een tropisch paradijs. Daar proberen ze (al dan niet opnieuw) de liefde te vinden. De stellen die het beste bij elkaar passen, spelen koppelaar door andere stellen uit elkaar te halen en op date te sturen met gloednieuwe singles die ze uitnodigen naar de villa. Zullen ze betere matches creëren, of juist chaos? Slechts één koppel kan worden gekroond tot 'Perfect Match'.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,90 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.