• 9.383.750 stemmen

Desperate Measures

Desperate Measures seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Desperate Measures? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Desperate Measures.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Desperate Measures (Seizoen 1) dateert van 2023.

Desperate Measures Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Desperate Measures? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Desperate Measures seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Desperate Measures Serie Informatie

Desperate Measures is een Drama / Misdaad-serie uit 2023. Geregisseerd door Anthony Philipson met onder meer de acteurs Amanda Abbington, Caroline Boulton en Warren Brown .

De ijverige bankbediende Rowan heeft haar tienerzoon Finn grootgebracht op een wetteloos landgoed terwijl ze de schulden van haar eigen afwezige vader afbetaalde. Rowans leven loopt uit de hand als Finn door een lokale bende wordt gedwongen tot een mislukte drugsdeal. Nu het leven van Finn op het spel staat en een gewelddadige bendeleider haar leven binnendringt, moet Rowan het geld terugkrijgen dat Finn verloor. Wanhopig om haar zoon te redden en alle andere opties uitgeput te hebben, pleegt Rowan een gevaarlijke overval op de bank waar ze werkt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.