Lotte seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Lotte? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lotte.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lotte (Seizoen 4) dateert van 2007.
Lotte Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Lotte? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lotte seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lotte Serie Informatie
Lotte is een Drama / Komedie-serie uit 2006-2007. met onder meer de acteurs en Nyncke Beekhuyzen .
Lotte Pronk, een jonge vrouw van bescheiden afkomst is een briljante bedrijfseconome, cum laude afgestudeerd en met een gouden hart. Lotte's grootste gebrek is dat ze lelijk is. Daarom kijkt niemand naar haar. Alles verandert wanneer ze op een dag gaat solliciteren bij het modeconcern Emoda in Zaandrecht. Daar ontmoet ze Vico Maesland, de zoon van de directeur, op wie ze op slag verliefd wordt. Hoewel ze in het begin `zo lelijk is als de nacht` is, groeit ze gaandeweg uit tot een heuse `zwaan`.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,16 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.