Lioness seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Lioness? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lioness.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lioness (Seizoen 2) dateert van 2023.
Lioness Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Lioness? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lioness seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lioness Serie Informatie
Lioness is een Thriller-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Morné du Toit met onder meer de acteurs Shannon Esra, Natasha Sutherland en Gerald Steyn .
Samantha Hugo komt uit de gevangenis, vastbesloten om zich te herenigen met haar lang verloren kinderen. Ze is deze verloren, samen met haar minnaar en haar vrijheid, toen ze erin geluisd werd voor fraude, gepleegd door haar man voor zijn dood. Acht jaar eerder bespioneert iemand de familie Hugo, en Sam wil de spion oppakken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,79 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.