Volver a Caer seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Volver a Caer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Volver a Caer.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Volver a Caer (Seizoen 1) dateert van 2023.
Volver a Caer Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Volver a Caer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Volver a Caer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Volver a Caer Serie Informatie
Volver a Caer is een Drama-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Kate del Castillo, Maxi Iglesias en Rubén Zamora .
Anna Montes de Oca is een Olympische gouden medaille-winnende duiker en Mexicaanse nationale heldin. Ze krijgt een affaire met een jonge muzikant genaamd Vico. Samen beginnen ze aan een reis van zelfontdekking, die de samenleving helaas niet accepteert.