• 9.382.381 stemmen

Riptide

Riptide seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Riptide? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Riptide.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Riptide (Seizoen 1) dateert van 2022.

Riptide Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Riptide? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Riptide seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Riptide Serie Informatie

Riptide is een Thriller / Mystery-serie uit 2022. Geregisseerd door Jason Herbison met onder meer de acteurs Jo Joyner, Asher Yasbincek en David Berry .

Alison is sinds kort getrouwd met de Australiër Sean Weston. Hun beide kinderen worstelen met de nieuwe gezinssituatie, en de vroegere echtgenoot van Alison wil haar terug. Wanneer Sean 's morgens tijdens het surfen verdwijnt, is het niet duidelijk of dat is gekomen door een zogeheten 'riptide', of dat er een andere oorzaak voor zijn verdwijning is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.