Tijd Is Geld seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Tijd Is Geld? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tijd Is Geld.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tijd Is Geld (Seizoen 1) dateert van 2021.
Tijd Is Geld Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Tijd Is Geld? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tijd Is Geld seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tijd Is Geld Serie Informatie
Tijd Is Geld is een Documentaire-serie uit 2021.
In 'Tijd Is Geld' geeft Jasper Lijfering, de meest succesvolle horlogehandelaar van Nederland en eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, samen met zijn kompanen Ramon van der Lee en Rutger Kooijman een unieke inkijk in de gesloten wereld van de horloge handel. Voor de horlogehandelaars is tijd letterlijk geld. Met klanten als Ellen DeGeneres en Lil' Kleine veroveren zij de internationale markt. Maar het succes kent een keerzijde. Door de extreme prijsstijgingen van de vintage horloges, staat veiligheid hoog in het vaandel.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.