Pitch Perfect: Bumper in Berlin seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Pitch Perfect: Bumper in Berlin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pitch Perfect: Bumper in Berlin.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pitch Perfect: Bumper in Berlin (Seizoen 1) dateert van 2022.
Pitch Perfect: Bumper in Berlin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Pitch Perfect: Bumper in Berlin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pitch Perfect: Bumper in Berlin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pitch Perfect: Bumper in Berlin Serie Informatie
Pitch Perfect: Bumper in Berlin is een Komedie / Muziek-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Richie Keen met onder meer de acteurs Sarah Hyland, Adam Devine en Jameela Jamil .
Het is een aantal jaren verder nadat we Bumper Allen voor het laatst zagen in 'Pitch Perfect'. Een van zijn nummers is plots een grote hit gebleken in Berlijn. Dan besluit Bumper te verhuizen naar Duitsland, teneinde zijn muziekcarrière weer nieuw leven in te blazen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.