• 9.384.392 stemmen

Gannibal

Gannibal seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Gannibal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Gannibal.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Gannibal (Seizoen 2) dateert van 2025.

Gannibal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Gannibal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gannibal seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Gannibal Serie Informatie

Gannibal is een Horror / Sciencefiction-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Shinzo Katayama met onder meer de acteurs Yuya Yagira, Riho Yoshioka en Show Kasamatsu .

Na het veroorzaken van een groot incident neemt politieagent Daigo Agawa zijn vrouw Yuki en dochter Mashiro mee naar het afgelegen dorp Kuge. Het lijkt de perfecte plek voor het gezin om bij te komen, ondanks de mysterieuze verdwijning van de vorige agent die er was gestationeerd. Het dorp bloeit door de bosbouw en de bewoners leven van cipressenhout. Aan het hoofd van deze operatie staat de familie Goto, die het grootste deel van het dorp bezit. Op een dag wordt het lichaam van een oude vrouw gevonden op de berg. De familie Goto zegt dat ze is aangevallen door een beer, maar Daigo ziet een menselijke beet op de arm. Daigo begint te vermoeden dat er iets niet klopt in het dorp.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.