• 9.384.392 stemmen

Far from Home

Far from Home seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Far from Home? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Far from Home.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Far from Home (Seizoen 1) dateert van 2022.

Far from Home Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Far from Home? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Far from Home seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Far from Home Serie Informatie

Far from Home is een Drama-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Funke Akindele-Bello, Richard Mofe-Damijo en Mike Afolarin .

Ishaya is een inteliigente tiener met financiële problemen. Net als Ishaya de kans van zijn leven krijgt, te mogen gaan studeren, komen hij en zijn verarmde familie in een crisis terecht die hem tot een aantal gevaarlijke beslissingen dwingt. Nadat hij echter een prestigieuze beurs heeft gewonnen, kan hij eindelijk naar een exclusieve school: de Wilmer-Academie. Hij belandt hier in een wereld van luxe, die hij op zijn eigen manier weet te exploreren. Zo biedt hij aan ecstasy te verkopen op de Wilmer-Academie, en probeert hij zo aansluiting te krijgen bij de coole mensen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.