Extraordinary seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Extraordinary? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Extraordinary.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Extraordinary (Seizoen 2) dateert van 2024.
Extraordinary Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Extraordinary? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Extraordinary seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Extraordinary Serie Informatie
Extraordinary is een Komedie / Sciencefiction-serie uit 2023-2024. Geregisseerd door Toby MacDonald met onder meer de acteurs Bilal Hasna, Siobhán McSweeney en Sofia Oxenham .
Tien jaar geleden kreeg iedereen boven de 18 zijn superkracht. Maar Jen, een pijnlijk zelfbewuste 25-jarige vrouw, wacht nog steeds op de hare. Ze zou met elke superkracht genoegen nemen op dit moment. Zwervend in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop, veel wanhoop en haar huisgenoten, begint Jen aan haar reis om haar superkracht te vinden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.