Witness Number 3 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Witness Number 3? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Witness Number 3.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Witness Number 3 (Seizoen 1) dateert van 2022.
Witness Number 3 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Witness Number 3? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Witness Number 3 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Witness Number 3 Serie Informatie
Witness Number 3 is een Drama / Thriller-serie uit 2022. Geregisseerd door Diarmuid Goggins met onder meer de acteurs Cole Martin, Ruaridh Mollica en Siôn Daniel Young .
Jodie is een alleenstaande moeder die een kapperszaak runt. Op een dag tijdens het werk kijkt ze even uit het raam, en in een mum van tijd staat haar leven op zijn kop. Wat ze bemerkt lijkt dan wel onschuldig: twee mannen die elkaar tegemoet lopen op straat; maar ze is in feite getuige geweest van een moordenaar die zijn slachtoffer tegemoet treedt, een moment voordat de moord plaats heeft. Wanneer de politie getuigen oproept zich te melden, doet Jodie wat goed is, en stapt ze naar voren. Ze gelooft dat haar informatie slechts van luttel belang is. Ze is dan ook verrast wanneer de detectives besluiten haar identiteit geheim te houden, en naar haar als 'getuige no. 3' te verwijzen. Al vlug wordt duidelijk waarom.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,08 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.