Achterblijvers seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Achterblijvers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Achterblijvers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Achterblijvers (Seizoen 1) dateert van 2021.
Achterblijvers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Achterblijvers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Achterblijvers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Achterblijvers Serie Informatie
Achterblijvers is een Documentaire-serie uit 2021.
In Nederland zitten ruim 27000 mannen en vrouwen in detentie. Daarnaast volgen een kleine 1400 mensen een behandeling in een tbs-kliniek. In deze zesdelige documentaireserie worden mannen, vrouwen en kinderen gevolgd die alleen achterblijven wanneer hun geliefde, vader of moeder vast komt te zitten. Ook voor deze achterblijvers lijkt de tijd soms stil te staan. Maar ze moeten thuis de boel draaiende houden én sterk blijven voor hun dierbaren achter slot en grendel. Lukt het de koppels onder de bijzondere omstandigheden hun relatie staande te houden?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.