• 9.384.694 stemmen

Cafe Minamdang

Cafe Minamdang seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Cafe Minamdang? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Cafe Minamdang.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Cafe Minamdang (Seizoen 1) dateert van 2022.

Cafe Minamdang Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Cafe Minamdang? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cafe Minamdang seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Cafe Minamdang Serie Informatie

Cafe Minamdang is een Komedie / Misdaad-serie uit 2022. Geregisseerd door Ko Jae-hyun met onder meer de acteurs Seo In-guk, Oh Yeon-seo en Kwak Si-yang .

Nam Han-jun, die voorheen criminelen profileerde, werkt nu als fraudeur. Voor zijn oplichting vermomt hij zich als waarzegger en runt hij het café Minamdang. Han-jun weet klanten aan te trekken met zijn aantrekkelijke uiterlijk en gladde praatjes. Hoewel hij zijn klanten oplicht voor geld, bemoeit hij zich ook met hun zaken en helpt ze op te lossen. Daarbij wordt hij geholpen door zijn zusje Hye-jun, een buitengewone hacker, en privédetective Kong Su-cheol. Het café trekt daarentegen ook de aandacht van politie-inspecteur Han Jae-hui, die het verdacht vindt.