• 9.385.247 stemmen

Mörkt Hjärta

Mörkt Hjärta seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mörkt Hjärta? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mörkt Hjärta.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mörkt Hjärta (Seizoen 1) dateert van 2022.

Mörkt Hjärta Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mörkt Hjärta? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mörkt Hjärta seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mörkt Hjärta Serie Informatie

Mörkt Hjärta is een Misdaad / Drama-serie uit 2022. Geregisseerd door Gustav Möller met onder meer de acteurs Clara Christiansson Drake, Gustav Lindh en Aliette Opheim .

Tanja Thorell werkt als onderzoeker voor Missing People Sweden. Ze stort zich op de verdwijning van de rijke landeigenaar Bengt, die lange tijd onenigheid had met zijn dochter Sanna. Zij was verliefd geworden op Marcus, maar door een langdurige vete tussen hun beide families was haar vader echter fel tegen hun relatie, en dat zorgde voor de nodige spanning. Deze verboden liefde leidt tot een grote tragedie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,08 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.