Drink Masters seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Drink Masters? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Drink Masters.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Drink Masters (Seizoen 1) dateert van 2022.
Drink Masters Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Drink Masters? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Drink Masters seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Drink Masters Serie Informatie
Drink Masters is een Reality / Spelprogramma-serie uit 2022.
Bartenders van wereldklasse tonen hun verbluffende cocktailcreaties en strijden om een prijs van 100.000 dollar. Elke aflevering staan de deelnemers voor de uitdaging om de meest oogverblindende cocktails te maken van de meest bizarre ingrediënten die ze aangeboden krijgen. De uiteindelijke winnaar krijgt naast de geldprijs de titel van Ultimate Drink Master.