• 9.385.403 stemmen

Tell Me Lies

Tell Me Lies seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tell Me Lies? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tell Me Lies.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tell Me Lies (Seizoen 3) dateert van 2026.

Tell Me Lies Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tell Me Lies? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tell Me Lies seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tell Me Lies Serie Informatie

Tell Me Lies is een Drama-serie uit 2022-2026. Geregisseerd door Isabel Sandoval met onder meer de acteurs Jackson White, Catherine Missal en Spencer House .

Centraal in deze serie staat de relatie tussen Lucy Albright en Stephen DeMarco. Ze hebben elkaar leren kennen op de universiteit. Lucy heeft een moeilijke relatie met haar moeder, en omarmt het studentenleven volledig, totdat ze Stephen ontmoet. Deze lijkt een geheimzinnig verleden te kennen. Ondanks het feit dat hun relatie begint als een typische universiteitsroman, raken beiden al snel verstrikt in een verslavende situatie. Lucy raakt namelijk totaal geobsedeerd met Stephen, die ontzettend charmant kan zijn. Niet alleen heeft deze situatie een grote invloed op hun eigen leven, maar ook op die van de mensen om hen heen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,47 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.