Wreck seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Wreck? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wreck.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wreck (Seizoen 2) dateert van 2024.
Wreck Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Wreck? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wreck seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wreck Serie Informatie
Wreck is een Komedie / Horror-serie uit 2022-2024. met onder meer de acteurs Warren James Dunning, James Phoon en Ned Costello .
De negentienjarige Jamie voegt zich bij de bemanning van een groot cruiseschip om op zoek te gaan naar zijn vermiste zus. Zij werkte tijdens een vorige reis aan boord van hetzelfde schip en is nooit thuisgekomen. Jamie wordt ingewijd in het cruiseleven en krijgt een spoedcursus over de tienerstammen binnen het personeel die veel feesten en zich niet bewust zijn van de bloeddorstige moorden die aan boord plaatsvinden. Jamie wordt gedwongen detective te worden en de sinistere waarheid aan het licht te brengen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.