• 9.384.934 stemmen

¡García!

¡García! seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie ¡García!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van ¡García!.

Het laatste bij ons bekende seizoen van ¡García! (Seizoen 1) dateert van 2022.

¡García! Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van ¡García!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over ¡García! seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

¡García! Serie Informatie

¡García! is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2022. Geregisseerd door Eugenio Mira met onder meer de acteurs Francisco Ortiz, Veki Velilla en Emilio Gutiérrez Caba .

In het huidige Spanje, verdeeld en op de rand van politieke chaos, stuit de nieuwsgierige onderzoeksjournalist Antonia op een decennia-oude samenzwering: het bestaan van een cryogeen bevroren superagent, García, gecreëerd in een laboratorium in de jaren 1950 door generaal Franco's fascistische geheime diensten. Na zestig jaar in diepe slaap wordt deze perfecte soldaat met ongelooflijke fysieke krachten, geprogrammeerd om bevelen uit te voeren zonder vragen te stellen, gewekt door Antonia. García raakt gedesoriënteerd en verward in een Spanje dat onherkenbaar is veranderd. De oude wereld botst met de nieuwe terwijl García en Antonia moeten leren samenwerken terwijl ze steeds dieper in een politieke samenzwering worden getrokken die de democratie dreigt omver te werpen en Spanje terug te storten in een wrede dictatuur.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.