Jungle seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jungle? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jungle.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jungle (Seizoen 1) dateert van 2022.
Jungle Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jungle? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jungle seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jungle Serie Informatie
Jungle is een Drama / Muziek-serie uit 2022. Geregisseerd door Junior Okoli
Nu zijn vriendin Jessica zwanger is wil Gogo uit de drugswereld stappen en de man met wie hij hierover praat vraagt zich af waarom hij nog steeds met de roekeloze Slim omgaat. Gogo verzekert hem dat hij nog slechts een laatste grote klus nodig heeft voordat hij stopt. Deze laatste klus samen met Slim loopt echter uit de hand en er valt een dodelijk slachtoffer. De broer van het slachtoffer wil vervolgens wraak nemen op de daders.