• 9.384.824 stemmen

Don't Hug Me I'm Scared

Don't Hug Me I'm Scared seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Don't Hug Me I'm Scared? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Don't Hug Me I'm Scared.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Don't Hug Me I'm Scared (Seizoen 1) dateert van 2022.

Don't Hug Me I'm Scared Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Don't Hug Me I'm Scared? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Don't Hug Me I'm Scared seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Don't Hug Me I'm Scared Serie Informatie

Don't Hug Me I'm Scared is een Animatie / Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Becky Sloan met onder meer de acteurs Joseph Pelling, Adam Mayne en Joss Carter .

Poppenshow waarin Red Guy, Yellow Guy en Duck alles leren wat er te weten valt. Ze worden daarbij geholpen door een aantal vriendelijke, pratende objecten. Door middel van vrolijke liedjes leert het drietal een basisconcept van het dagelijkse leven. De moraal of boodschap wil echter nog weleens onzinnig of tegenstrijdig zijn. De 'leraar' probeert namelijk zoveel mogelijk de touwtjes in handen te houden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.