• 9.384.077 stemmen

Sagrada Familia

Sagrada Familia seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Sagrada Familia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sagrada Familia.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sagrada Familia (Seizoen 2) dateert van 2023.

Sagrada Familia Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Sagrada Familia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sagrada Familia seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sagrada Familia Serie Informatie

Sagrada Familia is een Drama / Thriller-serie uit 2022-2023. Geregisseerd door Manolo Caro met onder meer de acteurs José Emilio Vera, Pol Hermoso en Carla Campra .

Deze serie draait om een familie die een schokkend geheim verbergt. De familie besluit opnieuw te willen beginnen in Madrid. Nieuwe relaties bemoeilijken echter hun plannen, en het verleden begint hen in te halen. Kunnen ze dit verleden nog van zich af proberen te schudden?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,95 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.