• 9.384.523 stemmen

Sihame

Sihame seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Sihame? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sihame.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sihame (Seizoen 2) dateert van 2025.

Sihame Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Sihame? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sihame seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sihame Serie Informatie

Sihame is een Drama / Misdaad-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Lisette Donkersloot met onder meer de acteurs Ahlaam Teghadouini, Hamza Othman en Selin Akkulak .

Sihame is uit op wraak nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Ze is exposed en haar kans op een normaal leven is voorgoed voorbij. Onbevreesd en gewelddadig zet ze de jacht in op de jongens die hier verantwoordelijk voor zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 44 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.