• 9.385.755 stemmen

Best in Dough

Best in Dough seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Best in Dough? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Best in Dough.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Best in Dough (Seizoen 1) dateert van 2022.

Best in Dough Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Best in Dough? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Best in Dough seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Best in Dough Serie Informatie

Best in Dough is een Spelprogramma / Reality-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Wells Adams, Daniele Uditi en Millie Peartree .

In een wereld waar er weinig overeenstemming over lijkt te zijn, is er één grote vereniger... de universele liefde voor pizza. Best in Dough brengt pizza-geobsedeerde concurrenten uit alle lagen van de bevolking samen om hun pizzavaardigheden te demonstreren en het uit te vechten voor een geldprijs. Elke aflevering heeft drie deelnemers of deelnemersteams en heeft een thema dat betrekking heeft op de deelnemers, zoals 'Nonnas' (grootmoeder in het Italiaans), 'Fine Dining', 'Influencers' en meer. De deelnemers zullen in hun aflevering verschillende uitdagingen tegenkomen, met de kans om $ 10.000 te winnen.