• 9.385.473 stemmen

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Teenage Mutant Ninja Turtles? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Teenage Mutant Ninja Turtles.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Teenage Mutant Ninja Turtles (Seizoen 7) dateert van 2008.

Teenage Mutant Ninja Turtles Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Teenage Mutant Ninja Turtles? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Teenage Mutant Ninja Turtles Serie Informatie

Teenage Mutant Ninja Turtles is een Animatie / Actie-serie uit 2003-2009. Geregisseerd door Chuck Patton met onder meer de acteurs Michael Sinterniklaas, Veronica Taylor en Wayne Grayson .

Vier schildpadden komen in aanraking met ''ooze'', een groene, radioactieve substantie die hen in mensachtige wezens verandert. Meester Splinter, een rat die ook met de substantie in contact kwam, leert hen de kunst van ninjutsu. Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo zijn nu klaar om de strijd aan te binden met het kwaad. Shredder is hun aartsvijand, aangezien hij Splinter's meester, Yoshi, vermoord heeft. De Turtles raken betrokken in een reeks gecompliceerde gebeurtenissen om erachter te komen wie of wat de Shredder eigenlijk is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,87 met in totaal 73 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.