Beat Bugs seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Beat Bugs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Beat Bugs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Beat Bugs (Seizoen 3) dateert van 2017.
Beat Bugs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Beat Bugs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beat Bugs seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Beat Bugs Serie Informatie
Beat Bugs is een Animatie / Avontuur-serie uit 2016-2018. met onder meer de acteurs Lili Beaudoin, Charles Demers en Ashleigh Ball .
De vijf insectenvrienden Jay, Kumi, Crick, Buzz en Walter wonen in een overwoekerde tuin en beleven daar turbulente avonturen. Terwijl ze hun grashutten repareren of vluchten voor vraatzuchtige vijanden, zingen deze "Beat Bugs" covers van wereldberoemde Beatles-hits. Elk van de vijf vrienden heeft zijn eigen persoonlijkheid, maar samen hebben ze allemaal een speciaal talent om in de problemen te komen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.