Guerra de Vecinos seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Guerra de Vecinos? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Guerra de Vecinos.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Guerra de Vecinos (Seizoen 2) dateert van 2022.
Guerra de Vecinos Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Guerra de Vecinos? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Guerra de Vecinos seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Guerra de Vecinos Serie Informatie
Guerra de Vecinos is een Komedie-serie uit 2021-2022. met onder meer de acteurs Vanessa Bauche, Ana Layevska en Mark Tacher .
Leonor, niet rijk qua geld, maar gelukkig in de liefde, doet mee aan een loterij waarbij een landhuis te winnen valt. Wanneer ze onverwachts wint, nemen haar leven en dat van haar familie een opmerkelijke wending. Leonor realiseert zich echter al snel dat niet alles over rozen gaat wanneer ze haar buurvrouw Silvia ontmoet. Silvia is erg rijk qua geld, maar ongelukkig in de liefde. Vanaf dat moment beginnen beide vrouwen, die extreme tegenpolen lijken te zijn, een oorlog voor wat volgens hen het beste is voor hun gezin. Na verloop van tijd ontdekken ze echter dat ze veel meer op elkaar lijken dan ze dachten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.