Endless Night seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Endless Night? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Endless Night.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Endless Night (Seizoen 1) dateert van 2022.
Endless Night Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Endless Night? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Endless Night seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Endless Night Serie Informatie
Endless Night is een Fantasy / Sciencefiction-serie uit 2022. Geregisseerd door David Perrault met onder meer de acteurs Louïs Raoult Watanabe, Thomas Latour en Ayumi Roux .
Eva, een teruggetrokken zeventienjarige, ontmoet een groep tieners die het leuk vindt om recreatief Icelotropine te gebruiken, een medicijn dat gestolen is uit een slaapkliniek. Met dit medicijn willen ze proberen de pijn van hun saaie leven het hoofd te bieden. Door de psychotrope effecten van het medicijn kunnen ze vrij navigeren tussen hun dromen en de realiteit. Na verloop van tijd veranderen hun escapistische dromen echter in nachtmerries, omdat de grens tussen hun slaaptoestand en de realiteit snel begint te vervagen. Sebastien, een lid van de groep, zit uiteindelijk gevangen in een helse, doolhofachtige nachtmerrie waarvan alleen Eva de sleutel lijkt te hebben.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.