Fire Country seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Fire Country? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fire Country.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fire Country (Seizoen 4) dateert van 2025.
Fire Country Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Fire Country? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fire Country seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fire Country Serie Informatie
Fire Country is een Drama-serie uit 2022-2026. Geregisseerd door Bill Purple met onder meer de acteurs Diane Farr, Max Thieriot en Billy Burke .
Slechte keuzes maken nog geen slechte man. Dat is tenminste wat Bode Donavan te horen heeft gekregen. Halverwege een periode van vijf jaar in de gevangenis probeert hij zichzelf er ook van te overtuigen. Hij krijgt de kans om het te bewijzen door zich aan te melden voor een onconventioneel programma voor vrijlating uit de gevangenis: in ruil voor strafvermindering worden veroordeelden gekoppeld aan brandweerlieden die de bosbranden in Noord-Californië bestrijden. De hitte stijgt wanneer Bode wordt toegewezen aan het programma in zijn landelijke woonplaats, de plaats waar al zijn problemen begonnen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,84 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.