Andor seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Andor? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Andor.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Andor (Seizoen 2) dateert van 2025.
Andor Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Andor? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Andor seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Andor Serie Informatie
Andor is een Sciencefiction / Avontuur-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Ariel Kleiman met onder meer de acteurs Diego Luna, Alan Tudyk en Adria Arjona .
Andor speelt zich af vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One en volgt het verhaal van rebellenspion Cassian Andor. Het is het begin van de opstand tegen de Empire als Andor wordt ingeschakeld door een mysterieus personage om te vechten tegen het onderdrukkende rijk. Middels spionage en gewaagde missies proberen ze de hoop te herstellen in een melkwegstelsel dat in de greep is van een meedogenloos rijk. Ondertussen raken verschillende planeten betrokken bij de opstand.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,94 met in totaal 252 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.