• 9.383.872 stemmen

Bad Sport

Bad Sport seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bad Sport? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bad Sport.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bad Sport (Seizoen 1) dateert van 2021.

Bad Sport Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bad Sport? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bad Sport seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bad Sport Serie Informatie

Bad Sport is een Misdaad / Documentaire-serie uit 2021. Geregisseerd door Luke Sewell met onder meer de acteurs Randy Lanier, Pete Cullen en Jamie Salé .

Bad Sport kijkt naar zes verhalen op het snijvlak van sport en misdaad, verteld door de betrokken atleten, coaches en wetshandhavers. Aan bod komen onder meer het Olympische kunstschaatsschandaal in Salt Lake City in 2002, de marihuanasmokkel van Indycar-coureur Randy Lanier, het basketbalschandaal van de Arizona State University, de moord op springpaarden gelinkt aan verzekeringsfraude, het grootste omkoopschandaal in de Italiaanse voetbalgeschiedenis en de tragische val van de Zuid-Afrikaanse cricketkapitein Hansie Cronje.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.