• 9.383.732 stemmen

Piano no Mori

Piano no Mori seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Piano no Mori? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Piano no Mori.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Piano no Mori (Seizoen 2) dateert van 2019.

Piano no Mori Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Piano no Mori? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Piano no Mori seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Piano no Mori Serie Informatie

Piano no Mori is een Animatie / Avontuur-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Ryuutarou Suzuki met onder meer de acteurs Soma Saito, Natsuki Hanae en Junichi Suwabe .

Het jongetje Kai Ichinose woont in een prostitutiegebied, maar ontsnapt 's nachts om piano te spelen in het bos. Shūhei Amamiya, de zoon van een professionele pianist, arriveert op zijn nieuwe school. Het duurt niet lang voordat hij gepest en uitgedaagd wordt om op de mysterieuze piano in het bos te spelen. Shūhei accepteert en ontmoet Kai, die de enige lijkt te zijn die geluid kan krijgen uit de piano die kapot is. Kai's bekwaamheid levert hem het respect op van Shūhei en hun muziekleraar, Sōsuke Ajino. Beiden proberen Kai over te halen om echte pianolessen te nemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.