• 9.386.320 stemmen

Fate/Apocrypha

Fate/Apocrypha seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fate/Apocrypha? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Fate/Apocrypha.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Fate/Apocrypha (Seizoen 1) dateert van 2017.

Fate/Apocrypha Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fate/Apocrypha? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fate/Apocrypha seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Fate/Apocrypha Serie Informatie

Fate/Apocrypha is een Animatie / Actie-serie uit 2017. Geregisseerd door Yoshiyuki Asai met onder meer de acteurs Natsuki Hanae, Koki Uchiyama en Saori Hayami .

In een alternatief universum van de 'Fate'-reeks is de derde Grote Heilige Graaloorlog gewonnen door de familie Yggdamillenia. Ze kondigen aan de Magiërsvereniging te willen verlaten. Als reactie stuurt de vereniging een grote groep elitemagiërs om de magische kelk terug te halen. Er vindt een oorlogsverklaring plaats en weldra wordt er een nieuw toernooi aangekondigd dat het lot van de kelk zal beslissen. Opnieuw zullen magiërs met dienaren, oftewel reïncarnaties van welbekende helden, de strijd met elkaar aangaan.