Edens Zero seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Edens Zero? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Edens Zero.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Edens Zero (Seizoen 2) dateert van 2023.
Edens Zero Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Edens Zero? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Edens Zero seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Edens Zero Serie Informatie
Edens Zero is een Animatie / Avontuur-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Toshinori Watanabe met onder meer de acteurs Kiyono Yasuno, Shiori Izawa en Takuma Terashima .
Shiki, een jongen die de zwaartekracht kan beheersen, is heel zijn leven omringd geweest door machines op het bijna uitgestorven koninkrijk Granbell, een verlaten pretpark. Dan arriveert Rebecca Bluegarden en haar katachtige metgezel Happy. Ze zijn de eerste bezoekers in honderd jaar tijd en willen grappige video's maken. In plaats daarvan vinden ze een vriend in de sociaal onhandige Shiki. Wanneer Granbell te gevaarlijk voor hen wordt, gaan ze op avontuur door de Sakura Kosmos met het ruimteschip Edens Zero. Rebecca en Happy hopen interessante video's te maken en zelfs de ongrijpbare godin Mother te vinden, terwijl Shiki in de grenzeloze uithoeken van de ruimte meer vrienden wil maken, aangespoord door de woorden van zijn overleden grootvader.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.