Sophie Cross seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Sophie Cross? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sophie Cross.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sophie Cross (Seizoen 2) dateert van 2023.
Sophie Cross Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Sophie Cross? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sophie Cross seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sophie Cross Serie Informatie
Sophie Cross is een Misdaad / Drama-serie uit 2021-2023. met onder meer de acteurs Alexia Barlier, Thomas Jouannet en Cyril Lecomte .
Strafrechtadvocate Sophie en haar man Thomas, een politie-inspecteur, vormen een gelukkig gezinnetje met hun zoontje Arthur. Als Arthur op een dag spoorloos verdwijnt, is Sophie wanhopig. Uiteindelijk besluit ze haar carrière als advocaat op te geven en bij de politie te gaan, net als Thomas. Bij haar eerste zaak wordt na een aanrijding een lijk aangetroffen in de achterbak van de auto van een bekende dealer. Sophie probeert haar plek in het team te verdienen en duikt in de zaak. Sophie stort zich in de moordzaak, en vindt een belangrijk aanknopingspunt, maar haar collega's vertrouwen haar hierin nog niet echt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,10 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.